Баклажани з овочами
- Баклажан 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Перець болгарський 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сир 200 г
- Помідор 4 шт.
- Карі 0.5 ст.л.
- Майонез (легкий) 100 г
- Олія рослинна
- Кріп
- Петрушка
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Баклажани нарізати кружечками, скласти в миску і засипати сіллю, добре перемішати і залишити на 30 хвилин.
Помідори нарізати кружечками. У перцю вирізати ніжку і насіння і нарізати кільцями.
Моркву натерти на овочевій тертці і обсмажити на олії, в кінці додати карі. Викласти на тарілку.
Баклажани змити від солі і обсмажити на олії, викласти їх на серветку, щоб увібралася зайва олія.
У скляну форму викласти шар баклажанів щільно один до одного.
Посипати сухим часником.
Шар помідорів.
Посипати чорним перцем.
Викласти моркву, посипати кропом.
Полити майонезом.
Видавити свіжий часник.
Перець кільцями.
Небагато солі, петрушки.
Полити майонезом.
Закрити зверху фольгою. Поставити в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
Зняти фольгу, зверху посипати тертим сиром, зменшити температуру до 150 градусів і поставити ще на 20 хвилин у духовку.
ТутТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Как приготовить летний салат: праздничные салаты на новый год. Рецепты Приготовления.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Рецепты из редькиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт домашнего майонеза http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter