Баклажани з оливками і помідорами
- Баклажан 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Оливки 1 бан.
- Базилік (гілочки) 4 шт.
- Зелень (Кріп і петрушка) 1 пуч.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Перець чилі
- Сіль
Баклажани порізати кубиками і пересипати сіллю, залишити хвилин на 20-25. Потім промити холодною водою.
Так само порізати помідори і цибулю, оливки - на дві частини розрізати.
Обсмажити злегка цибулю і додати баклажани, перемішати.
Закрити кришкою і тушкувати хвилин 10.
Потім додати помідори й продовжувати тушкувати до готовності баклажанів.
Порізати зелень і перець чилі.
Оливки, зелень і перець додати до баклажанів і протушкувати ще хвилини дві.
Рецепты для пекарни - рецепты рождественской выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Куриные отбивные. Отбивные из куриного мяса.
Термосы, термо товары оптом - приготовление йогурта в термосе. Выбираете Thermos.
Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Рецепт праздничных блюд из рыбыБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты с мидиями с фото.
Рецепт пасхиКуличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter