Баклажани з м'ясом, помідорами та сиром сулугуні
- Баклажан (середній) - 2 шт
- Часник (середній) - 1 зуб.
- Яловичина (м´якоть) - 350 г
- Цибуля ріпчаста (середня) - 1 шт
- Помідор (середній) - 1 шт
- Сир сулугуні - 50 г
- Яйце куряче - 1 шт
- Білок яєчний - 1 шт
- Масло рослинне
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний мелений
Баклажани розрізати уздовж на половинки. Зубчик часнику нарізати пластинками. У баклажані зробити надрізи і в них вставити платівки часнику. Полити олією і поставити запікатися в духовку на 20-30 хв.
З м´яса зробити фарш (порубавши ножем).
Додати нарізаний помідор.
Нарізану кубиками цибулю. .
Нарізаний кубиками сир.
Запечений баклажан звільнити від м´якоті (за допомогою ложки), залишивши шкірку цілою. Додати м´якоть до фаршу.
Влити збите яйце, посолити, поперчити і перемішати.
Начинити "човники" баклажан фаршем.
Збити яєчний білок, за допомогою кисті змастити верх начинки. Посипати панірувальними сухарями і поставити запікатися в духову шафу на 40-50 хвилин (залежно від особливостей духовки).
Смачного!.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарная социальная сеть. Кулинарный словарь
Рецепты здоровой выпечки: рождественская выпечка рецепты. Натуральный рецепт от насморка.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты греческой кухни с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты тортов на любой вкус - ореховый торт без муки рецепт. Рецепты тортов.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты. торт медовик тут
Рецепт торт медовик мишка. Рецепт торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter