Баклажани з м'ясною начинкою та томатами
- Зелена цибуля 1 пуч.
- Помідор 4 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль, перець
- Баклажан 3 шт.
- Овочевий бульйон 200 мл
Помідори помити й нарізати кубиками.
Часник подрібнити.
Обсмажити його на сковороді і додати фарш. Посолити, поперчити. Коли фарш готовий, перемішати з помідорами. Начинка готова.
Баклажани помити, шкірку прорізати глибокими жолобками на всю довжину овоча. Повинно вийти приблизно по 8 розрізів на кожному.
Трохи протушкувати на сковороді з додаванням рослинної олії і води. Щоб вони стали трохи м’якими.
Наповнити приготованою начинкою всі розрізи. Фарш, що залишився, викласти у форму для запікання, туди ж додати баклажани і полити все бульйоном. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
При подачі посипати зеленою цибулею.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Готовим со вкусом.
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Простые рецепты блюд - рецепт кофе гляссе. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты - рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.
http://recepti.biz.ua Рыбный салат из Горбуши
Рецепты для пекарни: рецепт салата с буряком.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter