Баклажани з м'ясною начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
773 Баклажани з м'ясною начинкою
Фото - Баклажани з м'ясною начинкою
інгредієнти:
  • Баклажан 4 шт.
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Горіхи (будь-які) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Сир 100 г
  • Сухарі панірувальні
  • Зелень
  • Спеції
  • Лимон 1 шт.

Баклажани вимити і розрізати вздовж навпіл. Ножем зробити зубчики, відступивши від краю приблизно на 0,5см. Посолити, поперчити або додати інші спеції і трохи полити оливковою олією. Курячі грудки нарізаємо невеликими шматочками, і злегка маринуємо лимонним соком, додаємо імбир, сіль, перець. Кладемо на добре розігріту, злегка змащену олією, сковороду баклажани, смажимо до готовності, доки не стануть м'якими. Викладаємо і даємо трохи охолонути. У цей час обсмажуємо цибулю, часник і м'ясо - 1-2 хвилини не більше. Баклажани трохи охололи, ложкою виймаємо серединку і змішуємо з м'ясом, додаємо за смаком зелень і горішки. Наповнюємо човники приготованою начинкою. Можна присипати сухарями або тертим сиром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как приготовить летний салат: рецепты диетические. Простые рецепты блюд.

Рецепт смачного торта в домашнх умовахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты с фотографиями салатыРецепты всевозможных диет

Как приготовить летний салат - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.

Рецепты на праздничный стол - новогодний кекс рецепт.

recepti.biz Сеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter