Баклажани з м'ясною начинкою
- Баклажан 4 шт.
- Грудка куряча 1 шт.
- Горіхи (будь-які) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Сир 100 г
- Сухарі панірувальні
- Зелень
- Спеції
- Лимон 1 шт.
Баклажани вимити і розрізати вздовж навпіл. Ножем зробити зубчики, відступивши від краю приблизно на 0,5см. Посолити, поперчити або додати інші спеції і трохи полити оливковою олією. Курячі грудки нарізаємо невеликими шматочками, і злегка маринуємо лимонним соком, додаємо імбир, сіль, перець. Кладемо на добре розігріту, злегка змащену олією, сковороду баклажани, смажимо до готовності, доки не стануть м'якими. Викладаємо і даємо трохи охолонути. У цей час обсмажуємо цибулю, часник і м'ясо - 1-2 хвилини не більше. Баклажани трохи охололи, ложкою виймаємо серединку і змішуємо з м'ясом, додаємо за смаком зелень і горішки. Наповнюємо човники приготованою начинкою. Можна присипати сухарями або тертим сиром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Как приготовить летний салат: рецепты диетические. Простые рецепты блюд.
Рецепт смачного торта в домашнх умовахИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты с фотографиями салатыРецепты всевозможных диет
Как приготовить летний салат - праздничные салаты к новому году. Мультиварки для выпечки.
Рецепты на праздничный стол - новогодний кекс рецепт.
recepti.biz Сеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter