Баклажани з горохово-овочевою начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
720 Баклажани з горохово-овочевою начинкою
Фото - Баклажани з горохово-овочевою начинкою
інгредієнти:
  • Баклажан 3 шт.
  • Сік лимонний
  • Горох (сухий) 100 г
  • Помідор 400 г
  • Бульйон (яловичий, курячий, грибний, овочевий) 300 мл
  • Цибуля шалот 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Цибуля зелена 5 шт.
  • Петрушка (свіжа або сушена) 1 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Орегано (сушений) 1 ч.л.
  • Спеції (сіль, чорний перець)
  • Сир твeрдий (тертий) 100 г

Баклажани з горохово-овочевою начинкою інгредієнти Спочатку баклажани вимити, розрізати навпіл, вийняти за допомогою ножа та ложки м'якоть, скропити лимонним соком отримані "човники" і м'якоть.

Потім опустити "човники" на пару хвилин у киплячу солону воду. Вийняти, остудити.

Баклажани з горохово-овочевою начинкою Начинка. Горох заздалегідь замочити, тоді менше піде часу на варіння.

Залити горох бульйоном, довести до кипіння і варити 10 хвилин без кришки.

Зменшити вогонь до мінімального, накрити кришкою і продовжити варити ще 10 хвилин. 

Додати подрібнену м'якоть баклажанів і варити, доки горох не розбухне.

фото Баклажани з горохово-овочевою начинкоюЦибулину, половину зеленої цибулі і часник дрібно нарізати.

З помідора зняти шкірочку, половину помідора дрібно нарізати.

Помідор, цибулю, часник, петрушку додати до гороху, вогонь вимкнути і зняти начинку з плити. Перемішати. Посолити, поперчити.

Баклажани з горохово-овочевою начинкою Баклажан Соус. Нарізати дрібно другу цибулину, зелену цибулю, що залишилася і половину помідора.

Зпасерувати їх кілька хвилин на оливковій олії.

Додати вино, орегано, сіль, перець.

Через пару хвилин вилити соус, на дно форми, в якій будуть запікатися баклажани.

Баклажани з горохово-овочевою начинкою Сік лимонний На соус викласти баклажанові човники, заповнити їх начинкою, бульйон, що залишився, вилити на баклажани.

У духовці запікати під кришкою/фольгою 40 хвилин при 200 градусах, потім кришку/фольгу зняти, посипати сиром, поставити форму як можна ближче до нагрівального елементу і запікати ще хвилин 15-20.

У аерогрилі запікати під кришкою 30 хвилин при 200 градусах, швидкість висока.

Потім зняти кришку, посипати сиром і запікати ще 20 хвилин при 250 градусах.

Баклажани з горохово-овочевою начинкою Горох Можна їсти баклажани в гарячому і в холодному вигляді.

Баклажани з горохово-овочевою начинкою Помідор

 

Банкетный зал Подмосковные вечера - лучшие блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.

Очень вкусные оладьи - оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.

Торт В Мультиварке Рецепты - торт кукла рецепт с фото.

Купить кондитерку: торты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Как приготовить летний салат - рецепт салата с фетой. Рецепты Приготовления.

Арахисовая паста низкая цена: ореховая паста рецепт. Рецепты Приготовления.

рецепт пасха кулич

recepti.biz.uaПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter