Баклажани з бринзою
1567
інгредієнти:
- Баклажан 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сир (бринза) 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Соус (томатний)
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Петрушка
Нарізати баклажани уздовж на пластини товщиною 0,5 см.
Обсмажити з двох сторін.
Нарізати цибулю півкільцями.
Дрібно нарубати часник.
Обсмажити цибулю з часником.
Додати томатний соус або пасту, сіль, перець, цукор, залишити на вогні хвилин 5-10.
Нарізати сир на шматочки і загорнути кожен шматочок бринзи у часточку баклажана.
Викласти на деко.
Зверху викласти засмажку.
Посипати петрушкою, поставити в духовку на півгодини на 180 градусів.
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт вкусной домашней колбасыРецепты и советы
Готовим со вкусом: салат с языка рецепт.
Маковый торт рецептура. Маковый пирог маковый торт рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі