Баклажани, як гриби
1558
інгредієнти:
- Баклажан 1 кг
- Вода 1 л
- Оцет (столовий) 4 ст.л.
- Кріп (свіжий) 1 пуч.
- Лавровий лист 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Перець чорний мелений 1 ч.л.
Баклажани очистити, порізати брусочками.
Довести до кипіння маринад, опустити в нього баклажани і кип'ятити 5-7 хвилин, не помішуючи.
Витягти в миску, таку щоб потім можна було поставити на плиту.
Додати перець, подрібнений часник і олію.
Поставити на плиту і варити 5 хвилин.
Простерилізувати банку, викласти туди баклажани й закрити.
Поставити охолодити, прибрати в холодильник.
Перед подачею посипати зеленню.
Рецепт пиццы маргарита. Рецепты пиццы маргарита.
Мультиварка Philips: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Кулинарные блюда для худеющих.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты из яблок. Орехи и сухофрукты ?KO BAUM.
Маковый торт-пирог http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі