Баклажани в томатному соусі
- Баклажан - 1 кг
- Помідор - 1 кг
- Цибуля - 2 шт
- Часник - 3-4 зуб.
- Базилік - 1 пучків.
- Кінза - 1 пучків.
- Олія
Нарізати і замочити у підсоленій воді баклажани Віджати і прожарити на рослинній олії з обох сторін.
Помідори обдати окропом на хвилиночку і злити воду (відокремити так дуже легко шкірку), нарізати помідори.
Обсмажити нашатковану дрібно цибулю (Не на залишках баклажанового після обсмажування))).
Потім заливаю помідорами і хвилин 7-10 тушкую.
покласти нарізану зелень і часник, посолити поперчити.
потім покласти всередину смажені баклажани і тушкуємо ще хвилин 5-7 при накритій кришці.
ну і готово НУУУУУУУ Дуже смачно (на мій смак звичайно))) СМАЧНОГО!.
ТутКулинарные рецепты
Печеня по домашньому рецептипеченя по домашньому
Рецепты здоровой выпечки - рождественская выпечка рецепты. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты салатов из морепродуктов http://recepti.biz.ua
Рецепт чанахи. Рецепты чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter