Баклажани в томатно-молочному соусі
- Баклажан 4 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко 300 мл
- Томатна паста (кетчуп) 100 г
Баклажани нарізати кубиками, посолити і залишити позбавитися від гіркоти.
Дрібно порізану цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
Додати баклажани.
Коли баклажани будуть майже готові, додати томатну пасту або кетчуп. Томатну пасту потрібно розбавити водою, інакше соус буде дуже густий.
Коли соус закипить, додати молоко і тушкувати до готовності баклажанів.
Як тільки все буде готове додати порізані помідори. Помідори заздалегідь потрібно очистити від шкірки, обшпаривши їх окропом. Після додавання помідорів хвилин через 5 відключити вогонь.
Мультиварка Philips - арахисовое масло рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.
Психолог лариса ренарДобровольная система сертификации, сертификация психологов
Купить наши продукты онлайн: маскарпоне в домашних условиях. Все про изготовление сыра на дому.
Кулинарные рецепты сайт. Сайт - ведическое кулинарное искусство.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter