Баклажани в соусі
- Баклажан 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 4 ст.л.
- Сметана 0.75 скл.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Помідор 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Олія оливкова
Баклажани обмити, зрізати кінці і обшпарити. Нарізати тонкими кружечками, посолити, обваляти з обох сторін у борошні і обсмажити на олії. Цибулю нарізати кільцями і теж обсмажити. Готові баклажани перекласти на тарілку, чергуючи зі смаженою цибулею. На сковороду, де вони смажилися, кинути дрібно порізаний помідор, сметану, томатну пасту, зубчик часнику, дати прокипіти. Потім цим соусом залити баклажани.
Мясные салаты рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салат святковий рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Слоеный Рыбный салат. Рецепты Рыбного салата цезарь.
Начинки на пиццу видеоначинки на пиццу
Рецепты Холодных закусок для фуршета. Холодные закуски салаты рецепты.
Рецепты на праздничный стол: семга запеченная с картофелем в духовке.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салатов из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter