Баклажани в сирно-горіховому соусі
- Баклажани 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир домашній 3 скл.
- Йогурт (натуральний) 1 шт.
- Кетчуп 2 скл.
- Олія рослинна
- Горіхи 0.75 скл.
- Сіль
- Приправа (суміш перців)
- Зелень
- Вода (окріп)
Закип'ятити чайник води. Баклажани помити, нарізати соломкою. Скласти в миску і кілька разів заливати окропом, щоразу зливаючи воду (3-4 рази), тоді баклажани не будуть гірчити. Дати стекти на ситі.
Тим часом почистити цибулю і нарізати її кубиками або тонкими півкільцями. Обсмажити цибулю на рослинній олії (олію наливати з урахуванням баклажан і моркви). Додати нарізані баклажани, перемішати і кілька хвилин обсмажувати. Моркву помити, натерти на тертці, додати до баклажанів. Через декілька хвилин додати 1-2 ст. л. кетчупу і смажити до готовності. Приправити сіллю і перцем. Якщо є надлишок олії - злити, інакше буде надто жирно.
Змішати сирну пасту і йогурт до однорідності, всипати горіхи і приправити. Посипати сухою зеленню. Отриману масу змішати з баклажанами і прогріти з невеликою кількістю окропу. Добре охолодити.
Кулинарные рецепты - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
Ржаной хлеб в домашних условиях. Домашний хлеб рецепты.
Рецепты вкусных праздничных блюд. Праздничные блюда вкусные рецепты.
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста. Яблочный штрудель рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter