Баклажани в сирно-горіховому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
928 Баклажани в сирно-горіховому соусі
Фото - Баклажани в сирно-горіховому соусі
інгредієнти:
  • Баклажани 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир домашній 3 скл.
  • Йогурт (натуральний) 1 шт.
  • Кетчуп 2 скл.
  • Олія рослинна
  • Горіхи 0.75 скл.
  • Сіль
  • Приправа (суміш перців)
  • Зелень
  • Вода (окріп)

Закип'ятити чайник води. Баклажани помити, нарізати соломкою. Скласти в миску і кілька разів заливати окропом, щоразу зливаючи воду (3-4 рази), тоді баклажани не будуть гірчити. Дати стекти на ситі.

Тим часом почистити цибулю і нарізати її кубиками або тонкими півкільцями. Обсмажити цибулю на рослинній олії (олію наливати з урахуванням баклажан і моркви). Додати нарізані баклажани, перемішати і кілька хвилин обсмажувати. Моркву помити, натерти на тертці, додати до баклажанів. Через декілька хвилин додати 1-2 ст. л. кетчупу і смажити до готовності. Приправити сіллю і перцем. Якщо є надлишок олії - злити, інакше буде надто жирно.

Змішати сирну пасту і йогурт до однорідності, всипати горіхи і приправити. Посипати сухою зеленню. Отриману масу змішати з баклажанами і прогріти з невеликою кількістю окропу. Добре охолодити.

 

Кулинарные рецепты - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.

Ржаной хлеб в домашних условиях. Домашний хлеб рецепты.

Рецепты вкусных праздничных блюд. Праздничные блюда вкусные рецепты.

Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста. Яблочный штрудель рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter