Баклажани в картопляному тісті
- Баклажан
- Картопля (відварена)
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче
- Сіль
- Олія оливкова
- Часник
- Помідор
- Крупа манна
Баклажани промити, обсушити, порізати скибочками завтовшки приблизно 1 см.
Обваляти в манці з сіллю.
Обсмажити на сковороді з добре розігрітою олією.
Картоплю почистити, відварити до готовності. Потерти на тертці. Вбити яйце і добре перемішати.
Додати борошно і замісити тісто некруте.
Дно форми змастити олією і викласти половину картопляного тіста. Зверху викласти баклажани, помідори і часник подрібнений і накрити другою половиною тіста.
Випікати до утворення рум'яної скоринки.
Как приготовить салат Мимоза - рецепт приготовления салата мимоза.
Овощные мясные салаты. Рецепты вкусных мясных салатов.
Кулинарный сайт юлия высоцкая. Кулинарный сайт повареша.
Осетинские пироги на заказ: салат из ананаса рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter