Баклажани "Стобі"
- Баклажан 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Перець болгарcький 4 шт.
- Помідор 3 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
- Зелень
Баклажани помити, нарізати кружечками і вимочити в солоній воді, щоб прибрати гіркоту. Через півгодини обваляти в борошні і підсмажити.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Моркву нарізати кружечками, укласти на дно каструлі.
Перець нарізати смужками і покласти на моркву. Зверху покласти смажені баклажани і знову перець. На перець укласти смажену цибулю.
Помідори ошпарити, зняти шкірку, нарізати кружечками і укласти поверх смаженої цибулі.
Засипати все зеленню і поставити тушкуватися на повільний вогонь близько години.
Рецепты Приготовления - салат святковий рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
легкие и вкусные рецепты блюд из мяса
Новогодние рецепты закусок 2014 с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter