Баклажани смажені по-корейськи
- Баклажан 1 кг
- Перець болгарський 5 шт.
- Перець гострий 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Олія соняшникова 100 мл
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний
- Перець червоний
- Соус соєвий 1 ст.л.
Баклажани нарізати брусочками. Посолити і залишити на деякий час.
Можна також використовувати хвостики від баклажанів. Очистити їх від гілочки і додати до синеньких.
У гарячій олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. Болгарський перець нарізати широкими смужками, додати до цибулі. Гострий перець можна покласти цілим.
Через пару хвилин додати нарізані помідори.
У миску з баклажанами налити холодну воду. Перемішати баклажани. Добре віджати.
Віджаті баклажани додати в казан. Додати спеції: сіль 1-1,5 ч. л., перець червоний і чорний по 0,5 ч. л. Все добре перемішати. Вогонь зменшити і тушкувати овочі хвилин 10-15 під закритою кришкою.
За 5 хвилин до готовності додати подрібнені зелень (кріп, кінза, базилік, петрушка), часник і 1 ст. л. соєвого соусу.
Потрясающе вкусный салат: салат с жареными грибами. Салаты рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык - сирник рецепти фото.
Рецепт приготовления сельдь иваси под шубой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter