Баклажани по-турецьки
2428
інгредієнти:
- Баклажан - 2 шт
- Помідор - 3 шт
- Морква - 2-3 шт
- Цибуля - 2 шт
- Олія
- Зелень петрушки
- Сіль
- Перець чорний
Баклажани нарізати уздовж пластинками.
Посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Моркву натерти на тертці. Цибулю і помідори нарізати.
Цибулю, моркву та помідори з´єднати, обсмажити на рослинному маслі, посолити і поперчити.
Баклажани обсмажити на рослинному маслі.
Кожну скибочку баклажана намазати підсмаженою цибулею, морквою і помідорами. Скласти все в деко так, щоб знову вийшов цілий баклажан. Полити 1 ст. л. рослинного масла. Запікати 10-15 хвилин при температурі 180 градусів. .
Прикрасити зеленню.
Рецепт салата с бурякомПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
ТутПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі