Баклажани по-турецьки
	
					2549				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Баклажан - 2 шт
 - Помідор - 3 шт
 - Морква - 2-3 шт
 - Цибуля - 2 шт
 - Олія
 - Зелень петрушки
 - Сіль
 - Перець чорний
 
  
    
  
Баклажани нарізати уздовж пластинками.
Посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
 
   Моркву натерти на тертці. Цибулю і помідори нарізати. 
 
   Цибулю, моркву та помідори з´єднати, обсмажити на рослинному маслі, посолити і поперчити. 
 
   Баклажани обсмажити на рослинному маслі. 
 
   Кожну скибочку баклажана намазати підсмаженою цибулею, морквою і помідорами. Скласти все в деко так, щоб знову вийшов цілий баклажан. Полити 1 ст. л. рослинного масла. Запікати 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.  . 
 
   Прикрасити зеленню. 
Рецепт салата с бурякомПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
ТутПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі