Баклажани по-східному з кебабами
- Баклажан 2 шт.
- Помідор (великий) 2 шт.
- Спеції (сіль, паприка солодка, червона паприка гірка, порошок кінзи, білий перець)
- Кінза 0.5 пуч.
- Олія оливкова
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Фарш курячий (індичий) 500 г
Баклажани помити, нарізати кубиками, посипати сіллю і залишити на годину, щоб вийшла гіркота.
Баклажани промити, дати стекти воді.
Розігріти сковороду, налити олію і тушкувати, доки вода випарується.
Близько 15 хвилин.
Закип'ятити чайник, залити помідори гарячою водою, через п'ять хвилин можна буде вільно зняти шкірку.
Помідори натерти на крупній тертці.
У готові баклажани додати помідори. Протушкувати 2-3 хвилини.
Додати спеції, сіль. Протушкувати 2 хвилини.
У готову страву додати дрібно нашатковану кінзу.
Змішати фарш, додати спеції, сіль.
Готовому фаршу надати форму ковбаски (кебаба).
Обсмажити в олії з усіх сторін.
http://recepti.biz.ua Новые рецепты с фото: Пирог Песочный с яблоками
Поможем выйти замуж в Германию - изысканные рецепты французской кухни. Полезные свойства череды.
Самые вкусные рецепты салатов праздничных http://recepti.biz.ua
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепты Для Мультиварки.
Крем из сгущенного молока и сливочного маслаЭфирные масла, кремы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter