Баклажани по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
813 Баклажани по-китайськи
Фото - Баклажани по-китайськи
інгредієнти:
  • Баклажани 700 г
  • Кріп
  • Майонез 150 г
  • Соєвий соус (рибний соус) 40 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Оцет бальзамічний 20 г
  • Оцет столовий (9%) 9 г
  • Олія соняшникова
  • Часник 7 зуб.

Баклажани по-китайськи інгредієнти Сині розрізати уздовж на скибочки 4-5 мм, покласти на змащене олією деко, полити 9% оцтом і залишити на 20 хв. Після цього збризкати соєвим соусом, посипати сіллю і перцем, і поставити в духовку при температурі 180 градусів.

Баклажани по-китайськи Через 10 хвилин витягти, збризнути олією і знову поставити в духовку.

Тим часом дрібно порубати часник, додати бальзамічний оцет, сіль, перець, дрібно порізаний кріп і майонез.

Добре перемішати.

фото Баклажани по-китайськи Через 20 хвилин дістати баклажани з духовки, намазати соусом і поставити в духовку вимкнену ще на 5 хвилин.

Потім дістати і подавати гарячим. 

 

Колбаса домашняя без кишокКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы

Рецепты для мультиварки, вкусно: приготовление пасты в мультиварке. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter