Баклажани по-китайськи
813
інгредієнти:
- Баклажани 700 г
- Кріп
- Майонез 150 г
- Соєвий соус (рибний соус) 40 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Оцет бальзамічний 20 г
- Оцет столовий (9%) 9 г
- Олія соняшникова
- Часник 7 зуб.
Сині розрізати уздовж на скибочки 4-5 мм, покласти на змащене олією деко, полити 9% оцтом і залишити на 20 хв. Після цього збризкати соєвим соусом, посипати сіллю і перцем, і поставити в духовку при температурі 180 градусів.
Через 10 хвилин витягти, збризнути олією і знову поставити в духовку.
Тим часом дрібно порубати часник, додати бальзамічний оцет, сіль, перець, дрібно порізаний кріп і майонез.
Добре перемішати.
Через 20 хвилин дістати баклажани з духовки, намазати соусом і поставити в духовку вимкнену ще на 5 хвилин.
Потім дістати і подавати гарячим.
Колбаса домашняя без кишокКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Рецепты для мультиварки, вкусно: приготовление пасты в мультиварке. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі