Баклажани по-італійськи
1023
інгредієнти:
- Баклажан 2 шт.
- Бринза 100 г
- Майонез
- Олія рослинна
- Часник
- Зелень
Розрізати баклажан уздовж навпіл. Надрізати м'якоть баклажана до шкурки.
Олію розігріти і обсмажити баклажани на середньому вогні спочатку з боку надрізів, а потім з боку шкурки. Якщо потрібно прикрити кришкою на пару хвилин.
Майонез змішати з часником. Баклажани викласти на тарілку. Зверху змастити майонезом і затерти бринзою. Бринза повинна бути солоною, а не вимоченою.
Прикрасити зеленню.
Тутсалати з квасолею
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты греческой кухни с фото. Купить вкусную брынзу в Украине.
Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда. Кулинарные рецепты праздничных блюд.
Рецепты Тортов: рецепт торту пяна вишня. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі