Баклажани по-італійськи

ДРУГІ СТРАВИ
1023 Баклажани по-італійськи
Фото - Баклажани по-італійськи
інгредієнти:
  • Баклажан 2 шт.
  • Бринза 100 г
  • Майонез
  • Олія рослинна
  • Часник
  • Зелень

Баклажани по-італійськи інгредієнти Розрізати баклажан уздовж навпіл. Надрізати м'якоть баклажана до шкурки.

Баклажани по-італійськи Олію розігріти і обсмажити баклажани на середньому вогні спочатку з боку надрізів, а потім з боку шкурки. Якщо потрібно прикрити кришкою на пару хвилин.

фото Баклажани по-італійськи Майонез змішати з часником. Баклажани викласти на тарілку. Зверху змастити майонезом і затерти бринзою. Бринза повинна бути солоною, а не вимоченою.

Прикрасити зеленню.

Тутсалати з квасолею

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты греческой кухни с фото. Купить вкусную брынзу в Украине.

Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда. Кулинарные рецепты праздничных блюд.

Рецепты Тортов: рецепт торту пяна вишня. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter