Баклажани по-грецьки

ДРУГІ СТРАВИ
1325 Баклажани по-грецьки
Фото - Баклажани по-грецьки
інгредієнти:
  • Баклажани 3 шт.
  • Помідори 6 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Перець червоний гіркий 0.5 шт.
  • Борошно 6 ст.л.
  • Цукор
  • Сіль
  • Олія рослинна

Баклажани порізати вздовж на 4 частини, а потім кожну частину ще навпіл. Закип'ятити воду, посолити і покласти туди баклажани. Проварити 3 хвилини, потім викласти в дуршлак і дати стекти. Кожен шматочок баклажана обваляти в борошні й обсмажити на олії до появи легкої скоринки. Соус. Обсмажити дрібно порубаний часник і дрібно нарізаний перець на сковорідці з розігрітою олією, додати терті на крупній тертці помідори без шкірки (можна пропустити в м'ясорубці), 2 ст. л. борошна і сіль, цукор за смаком. Тушкувати хвилини 2. Баклажани викласти в казанок або вогнетривку посудину, залити соусом і на 20 хвилин у духовку 180 градусів (кришку накрити). Подавати на стіл охолодженими, за бажанням прикрасити зеленню.

Рецепт Киевский торт здесь

Как приготовить вкусный шашлык: мясные салаты с ананасом.

Черничное варенье в мультиваркеПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов

www.recepti.biz.ua рецепты салатов с морепродуктами

Аюрведические добавки из Индии: диетолог светлана фус сайт.

Шашлык из свинины в майонезеКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на

Яблочный штрудель рецепт слоеное тестояблочный штрудель

Рецепт турецыкие пироги со шпинатом http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter