Баклажани по-грецьки
- Баклажани 3 шт.
- Помідори 6 шт.
- Часник 6 зуб.
- Перець червоний гіркий 0.5 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Цукор
- Сіль
- Олія рослинна
Баклажани порізати вздовж на 4 частини, а потім кожну частину ще навпіл. Закип'ятити воду, посолити і покласти туди баклажани. Проварити 3 хвилини, потім викласти в дуршлак і дати стекти. Кожен шматочок баклажана обваляти в борошні й обсмажити на олії до появи легкої скоринки. Соус. Обсмажити дрібно порубаний часник і дрібно нарізаний перець на сковорідці з розігрітою олією, додати терті на крупній тертці помідори без шкірки (можна пропустити в м'ясорубці), 2 ст. л. борошна і сіль, цукор за смаком. Тушкувати хвилини 2. Баклажани викласти в казанок або вогнетривку посудину, залити соусом і на 20 хвилин у духовку 180 градусів (кришку накрити). Подавати на стіл охолодженими, за бажанням прикрасити зеленню.
Рецепт Киевский торт здесь
Как приготовить вкусный шашлык: мясные салаты с ананасом.
Черничное варенье в мультиваркеПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
www.recepti.biz.ua рецепты салатов с морепродуктами
Аюрведические добавки из Индии: диетолог светлана фус сайт.
Шашлык из свинины в майонезеКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Яблочный штрудель рецепт слоеное тестояблочный штрудель
Рецепт турецыкие пироги со шпинатом http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter