Баклажани по-чоловічому
- Баклажан 5 шт.
- Фарш м´ясний (яловичий) 800 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
- Сир 200 г
Баклажани помити й розрізати навпіл так, щоб вийшли човники. Обережно вийняти м'якоть, не пошкоджуючи шкірку, і нарізати на невеликі квадратики. Сковорідку полити олією, нарізати цибулю і трохи обсмажити, туди ж додати нарізану м'якоть баклажанів, потім - фарш, часник, нарізані помідори. Останньою покласти нарізану зелень. Посолити, поперчити. Все довести до напівготовності (хвилин 10-15). Розігріти духовку до 180-200 градусів. Деко змастити олією, начинити фаршем човники, щедро посипати сиром і в духовку хвилин на 40.
Искусственная Икра - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
ТутВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaРецепты блюд. Статьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиПраздничные подборки рецептов. Рецепты всевозможных диет
Соус из хрена к языкуПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
Как приготовить летний салат: рецепты салаты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter