Баклажани "По-білоруськи"

ДРУГІ СТРАВИ
688 Баклажани "По-білоруськи"
Фото - Баклажани
інгредієнти:
  • Філе куряче
  • Баклажан
  • Кабачок
  • Морква
  • Цибуля ріпчаста
  • Помідор
  • Часник
  • Гриби
  • Карі
  • Базилік
  • Хмелі-сунелі
  • Сіль
  • Перець
  • Майонез (сметана)
  • Кріп
  • Петрушка
  • Олія рослинна

М'ясо порізати дрібно і обсмажити на олії. Гриби відварити в солоній воді. Баклажани порізати на кружечки в палець завтовшки, обдати окропом, щоб пішла гіркота. Потім обсмажити на рослинній олії. Кабачок очистити від шкірки і насіння. Порізати кубиками і обсмажити на олії. При обсмажуванні м'яса, баклажана і кабачка додати сіль і перець. Цибулю дрібно покришити і обсмажити до прозорості з морквою, потертій на крупній тертці. Помідори порізати кільцями. Дрібно посікти часник.

У каструлю викласти все шарами. 

Баклажани обсмажені, сіль, перець, хмелі-сунелі. 

М'ясо, приправу для м'яса, карі. 

Обсмажені цибулю та моркву, сіль. 

Відварені гриби. 

Кабачок обсмажений, базилік, сіль, перець. 

Помідори, часник.

Зверху трохи полити сметаною або майонезом. І знову в тій же послідовності викласти 6 шарів. Посолити та поперчити, додати спеції. Налити води трохи і тушкувати 25-30 хвилин. У кінці посипати зверху кропом, петрушкою і зеленою цибулею.

http://recepti.biz.uaкорзинка из песочного теста

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Рецепт салата с фетойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салата с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

www.recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter