Баклажани "По-білоруськи"
- Філе куряче
- Баклажан
- Кабачок
- Морква
- Цибуля ріпчаста
- Помідор
- Часник
- Гриби
- Карі
- Базилік
- Хмелі-сунелі
- Сіль
- Перець
- Майонез (сметана)
- Кріп
- Петрушка
- Олія рослинна
М'ясо порізати дрібно і обсмажити на олії. Гриби відварити в солоній воді. Баклажани порізати на кружечки в палець завтовшки, обдати окропом, щоб пішла гіркота. Потім обсмажити на рослинній олії. Кабачок очистити від шкірки і насіння. Порізати кубиками і обсмажити на олії. При обсмажуванні м'яса, баклажана і кабачка додати сіль і перець. Цибулю дрібно покришити і обсмажити до прозорості з морквою, потертій на крупній тертці. Помідори порізати кільцями. Дрібно посікти часник.
У каструлю викласти все шарами.
Баклажани обсмажені, сіль, перець, хмелі-сунелі.
М'ясо, приправу для м'яса, карі.
Обсмажені цибулю та моркву, сіль.
Відварені гриби.
Кабачок обсмажений, базилік, сіль, перець.
Помідори, часник.
Зверху трохи полити сметаною або майонезом. І знову в тій же послідовності викласти 6 шарів. Посолити та поперчити, додати спеції. Налити води трохи і тушкувати 25-30 хвилин. У кінці посипати зверху кропом, петрушкою і зеленою цибулею.
http://recepti.biz.uaкорзинка из песочного теста
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепт салата с фетойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салата с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter