Баклажани під соусом з бринзи і горіхів
- Баклажани 2 шт.
- Бринза 150 г
- Помідори 4 шт.
- Горіхи (арахіс або волоські) 0.75 скл.
- Мускатний горіх 1 ч.л.
- Коріандр 0.5 ч.л.
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
- Сіль
Баклажани нарізати кружечками, посолити і залишити хвилин на 30.
Промити, просушити і обсмажити з двох сторін у олії. Скласти обсмажені баклажани на паперовий рушник для видалення зайвої олії.
Помідори порізати кубиками і злегка обсмажити.
Перекласти в блендер помідори, додати мускатний горіх, зелень і подрібнити.
Бринзу розім'яти виделкою, збити разом з помідорами до однорідної маси.
Додати подрібнені горіхи і часник. Кількість горіхів регулювати від густоти соусу.
Соус викладати на обсмажені шматочки баклажанів.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты рождественской выпечки. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины. Рецепты первых блюд немецкой кухни.
Рецепт приготовления Украинского борща. Зеленый борщ Украинский рецепт.
Торт В Мультиварке Рецепты - ореховый торт без муки рецепт.
Видео и картинки фк Спартак м. Футбольные картинки Спартака.
Рецепт приготовления селедки под шубой. Рецепт приготовление селедки под шубой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter