Баклажани під шубою
- Баклажан (малі) 7 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Перець солодкий зелений 2 шт.
- Помідор (жовтий, великий) 1 шт.
- Фарш м´ясний (будь-який) 300 г
- Сир твердий 50 г
- Петрушка 1 пуч.
- Майонез
- Спеції (сіль, перець)
- Олія соняшникова
- Часник 5 зуб.
- Салат (листовий)
Баклажани помити, нарізати великою соломкою, посолити і залишити на 10 хвилин.
Цибулю, моркву очистити, нарізати цибулю півкільцями, обсмажити, додати моркву натерту на крупній тертці, обсмажити до золотистого кольору, викласти на тарілку.
Фарш посолити, поперчити, видавити часник, перемішати і обсмажити на сковороді з соняшниковою олією до готовності, в кінці додати сир, нарізаний шматочками.
З баклажанів злити сік і обсмажити до готовності і рожевої скоринки.
Перець нарізати соломкою і обсмажити, туди ж додати очищений помідор, по можливості, нарізаний соломкою.
На тарілку вкриту листям салату викласти баклажани, потім фарш, трохи майонезу перемішаного з часником видавленим, цибулю з морквою, перець з помідором.
Зверху посипати нарізаною зеленню.
Рыбные салаты рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты пудингов для детейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты выпечки - рецепты выпечка в микроволновой печи. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter