Баклажани паніровані
- Баклажан (круглий) 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Баклажани нарізати скибочками не більше 1 см. Посипати сіллю і залишити на кілька хвилин.
Яйце збити з дрібкою солі і перцем. Вмочити баклажани спочатку в яйце, а потім у панірувальні сухарі.
Смажити у фритюрниці або просто на глибокій сковороді. Перед тим, як подавати, викласти баклажани на паперовий рушник, щоб дати увібратися зайвій олії.
www.recepti.biz.ua пасха рецепт
Рецепты вкусных салатов recepti.biz.ua
Рецепты Приготовления - салаты с белыми грибами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты Приготовления: новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Салат морепродуктов рецепт. Рецепты морепродукты салаты.
Рецепты салатов с морепродуктами. Салат морепродукты рецепт.
Простые рецепты блюд - чанахи рецепт. Рецепты грузинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter