Баклажани із м'ясом
652
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Баклажан 6 шт.
- Спеції
Обсмажити м'ясо протягом 30 хвилин до золотистого кольору.
Моркву порізати соломкою, цибулю півкільцями.
Баклажани порізати кубиками і замочити у теплій воді на 10 хвилин.
У готове м'ясо додати моркву і цибулю, обсмажити до золотистого кольору (хвилин 15-20).
Додати баклажани. Готувати, помішуючи, протягом 15-20 хвилин. Посолити, поперчити, додати спеції.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт приготовления блюд из рыбы. Рецепты горячих блюд из мяса и рыбы.
www.recepti.biz.ua легкие блюда из овощей
Диета: рецепты для похудения: рецепты выпечка в микроволновой печи. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты с филе курицы с фотоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі