Баклажани "Імам"
- Баклажани (приблизно 1 кг) - 4 шт
- Цибуля ріпчаста (великий) - 3 шт
- Помідор (великий) - 1 шт
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Часник - 3 зуб.
- Петрушка дрібно нарізана (за смаком)
- Оливкова олія (за смаком)
- Цукор (за смаком)
- Сіль (за смаком)
- Перц чорний мелений (за смаком)
Миємо баклажани, розрізаємо на 2 частини, виходить 8 частин. Обсипаємо сіллю і кладемо в холодну воду на 30 хв. Тим часом ріжемо цибулю півкільцями, ріжемо 8 тоненьких гуртків помідора інше на дрібні шматочки. Часник і петрушку дрібно рубаємо. Дістаємо баклажани з води обсушуємо їх, і смажимо на сковороді з двох сторін з невеликою кількістю оливкової олії. Чайною ложкою видаляємо середину з баклажанів роблячи човники, м´якоть дрібно рубаємо. На сковороду наливаємо трохи олії і на середньому вогні тушкуємо цибулю, додаємо м´якоть баклажанів, часник, петрушку, дрібно нарізаний помідор і томатну пасту. Додаємо перець, сіль, дрібку цукру і трошки води. тушкуємо ще хв. 10 -15. Баклажани викладаємо на лист, фаршируємо овочами, зверху кладемо шматочок помідора. Ставимо в духовку при 170 гр. на 30 -40 хв.
Купити вишиванку недорого: рецепт торта вишиванка. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты от Tramontina - тайская кухня рецепты салатов.
ЗдесьБаза рецептов. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter