Баклажани, фаршировані сиром

ДРУГІ СТРАВИ
1133 Баклажани, фаршировані сиром
Фото - Баклажани, фаршировані сиром
інгредієнти:
  • Баклажан 800 г
  • Яйце 2 шт.
  • Сир голландський 1 скл.
  • Масло топлене 3 ст.л.
  • Кефір
  • Часник

Баклажани промити, відрізати плодоніжку, очистити від шкірки. Надрізати баклажани уздовж і чайною ложкою видалити з них серцевину. Опустити їх на 5 хвилин у киплячу підсолену воду й відкинути на сито або дуршлак, трохи віджати.

Приготувати фарш наступним чином: дрібно нарізати зварені круто яйця, додати тертий сир, топлене масло і все ретельно перемішати. Потім баклажани наповнити фаршем, покласти на деко, змащене маслом, збризнути зверху маслом і запекти.

До баклажанів подати кефір або кисле молоко з подрібненим часником.

Заземление своими руками: салати на швидку руку.

Домашний Йогурт VIVO: как в домашних условиях приготовить йогурт.

Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с фетой. Готовим со вкусом.

Рецепты новогодних салатов закусок. Новогодние закуски рецепты.

Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Праздничные подборки рецептов

Рецепты тортов - рецепт торт спартак.

Майонез легкий. Рецепт домашнего майонез.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter