Баклажани, фаршировані сиром
- Баклажан 800 г
- Яйце 2 шт.
- Сир голландський 1 скл.
- Масло топлене 3 ст.л.
- Кефір
- Часник
Баклажани промити, відрізати плодоніжку, очистити від шкірки. Надрізати баклажани уздовж і чайною ложкою видалити з них серцевину. Опустити їх на 5 хвилин у киплячу підсолену воду й відкинути на сито або дуршлак, трохи віджати.
Приготувати фарш наступним чином: дрібно нарізати зварені круто яйця, додати тертий сир, топлене масло і все ретельно перемішати. Потім баклажани наповнити фаршем, покласти на деко, змащене маслом, збризнути зверху маслом і запекти.
До баклажанів подати кефір або кисле молоко з подрібненим часником.
Заземление своими руками: салати на швидку руку.
Домашний Йогурт VIVO: как в домашних условиях приготовить йогурт.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с фетой. Готовим со вкусом.
Рецепты новогодних салатов закусок. Новогодние закуски рецепты.
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов. Праздничные подборки рецептов
Рецепты тортов - рецепт торт спартак.
Майонез легкий. Рецепт домашнего майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter