Баклажани, фаршировані сирими овочами

ДРУГІ СТРАВИ
961 Баклажани, фаршировані сирими овочами
Фото - Баклажани, фаршировані сирими овочами
інгредієнти:
  • Баклажан 1 шт.
  • Помідор (черрі) 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень (свіжа: базилік, кріп, петрушка) 1 пуч.
  • Моцарела (бринза) 50 г
  • Сир плавлений (твердий) 30 г
  • Спеції (сіль, перець або соєвий соус)
  • Сік лимонний

Баклажани, фаршированныесыромиовощами інгредієнти

Баклажани, фаршированныесыромиовощами Баклажан ставимо запікати в духовку при 180°C на 30-40 хвилин, проколовши у кількох місцях. Фарш. Нарізаємо і перемішуємо дрібними кубиками помідори, моцарелу, сир, дрібно нарізану зелень і часник.

 

фото Баклажани, фаршированныесыромиовощами У випеченого баклажана знімаємо верхню частину шкірки (не до кінця), солимо, перчимо всередині, або поливаємо соєвим соусом і лимонним соком.

Баклажани, фаршированныесыромиовощами Баклажан Заповнюємо баклажан начинкою.

Баклажани, фаршированныесыромиовощами Помідор Закриваємо верхню шкірку. (За бажанням, можна перев'язати зеленою цибулею.)

 

Баклажани, фаршированныесыромиовощами Часник Запікаємо в духовці ще 20-30 хвилин при 180-200°C.

Баклажани, фаршированныесыромиовощами Зелень

Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Современные салаты без майонезаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Печенье из творога розочкиПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

http://recepti.biz.uaПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт крем заварной. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter