Баклажани, фаршировані сирими овочами
- Баклажан 1 шт.
- Помідор (черрі) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (свіжа: базилік, кріп, петрушка) 1 пуч.
- Моцарела (бринза) 50 г
- Сир плавлений (твердий) 30 г
- Спеції (сіль, перець або соєвий соус)
- Сік лимонний
Баклажан ставимо запікати в духовку при 180°C на 30-40 хвилин, проколовши у кількох місцях. Фарш. Нарізаємо і перемішуємо дрібними кубиками помідори, моцарелу, сир, дрібно нарізану зелень і часник.
У випеченого баклажана знімаємо верхню частину шкірки (не до кінця), солимо, перчимо всередині, або поливаємо соєвим соусом і лимонним соком.
Заповнюємо баклажан начинкою.
Закриваємо верхню шкірку. (За бажанням, можна перев'язати зеленою цибулею.)
Запікаємо в духовці ще 20-30 хвилин при 180-200°C.
Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Современные салаты без майонезаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Печенье из творога розочкиПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
http://recepti.biz.uaПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепт крем заварной. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter