Баклажани фаршировані по-ізраїльськи
- Баклажан 7 шт.
- Фарш м´ясний (яловичий) 600 г
- Помідор 6 шт.
- Перець болгарcький (червоний) 8 шт.
- Бульйон (яловичий) 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Яйце 3 шт.
- Часник 8 зуб.
- Сухарі панірувальні 6 ст.л.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Олія оливкова 5 ст.л.
Баклажани помити, зрізати плодоніжки й нарізати кружечками, як булочку для сендвіча, щоб зручно було фарширувати.
Яловичину перемолоти через м'ясорубку, додати ріпчасту цибулю, сіль і спеції (мелений чорний перець) і яйце.
Взяти баклажанові кружальця і нафарширувати.
Змочити кожен баклажан в яйці, потім спанірувати в сухарях і покласти в розігріту оливкову олію.
Обсмажити з трьох боків до золотистої скоринки. Скласти в жароміцну посудину для подальшого тушкування в духовці.
Соус. Помідори натерти на тертці, попередньо знявши шкірку. У яловичому бульйоні розвести томатну пасту і додати в помідори. Нарізати невеликими шматочками болгарський перець і часник. За смаком - сіль, цукор і спеції (хмелі-сунелі, чорний перець). Все це поставити на вогонь і дати закипіти.
Отриманим соусом залити обсмажені баклажани. Соус повинен покрити їх повністю. Закрити кришкою і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 2 години, на повільний вогонь.
Через 2 години баклажани стануть м'якими, фарш соковитим і вберуть у себе помідорно-перцевий соус з ароматом часнику і спецій.
Проверенные рецепты постных блюд: рецепт борща украинского. Очень вкусные рецепты борща.
Как приготовить вкусный шашлык - сирник рецепти фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Закупка рецепты: праздничные закуски на новый год. Канапе здесь! Канапе к столу.
домашний майонез миксером видео
Рецепты Для Мультиварки - рецепт торта медовика.
Торты на заказ. Вкусно и недорого - лимонник торт.
Рецепты салатов мимозаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter