Баклажани, фаршировані м'ясом і помідорами
- Баклажан 4 шт.
- М´ясо свинини 250 г
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сир твердий 100 г
- Майонез 100 г
- Олія рослинна
Баклажани розрізати уздовж і акуратно ложечкою вийняти м'якоть.
Оболонку залити солоною водою і залишити на 30 хвилин для виділення соку.
М'якоть баклажана, цибулю і свинину нарізати кубиками.
Часник подрібнити.
Помідори обшпарити кип'ятком і зняти шкірку.
Всі підготовлені інгредієнти обсмажити на олії 10-15 хвилин.
Сир натерти на дрібній тертці.
Оболонку баклажан промити водою і начинити фаршем, посипати сиром і полити зверху майонезом. Викласти баклажани у форму для запікання і поставити в духовку на 30-35 хвилин.
Диетические рецепты при заболеваниях. Рецепт диетической еды.
Рецепты котлет: рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Готовим со вкусом: праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Поилки для домашней птицы: салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты праздничных закусок с фотоКулинарные рецепты
Рецепт черничного варенья. Приготовление черничного варенья.
Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой. Видео рецепты Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter