Баклажани фаршировані морквою
- Баклажан 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Зелень (кінза, петрушка, кріп)
Ріжемо баклажани на довгі смужки і обсмажуємо на олії або на грилі.
Начинка: тремо моркву, додаємо туди зелень петрушки або що подобається (зелену цибулю), додаємо 2 дрібно рубаних зубчики часнику, сіль, цукор, приправи (чорний перець, суху кінзу), винний оцет і олію (оливкову), перемішуємо.
Фаршируємо баклажани.
Робимо соус. Беремо вершковий крем. Додаємо дрібно рубані горіхи, зубчик часнику, зелень за бажанням (суху м'яту), сіль, перемішуємо.
Викладаємо готові баклажани на тарілку і подаємо із соусом.
Икра вяленая - оладьи из рыбной икры. Рыбная Икра - Цены на Рынке.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктовУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Праздничные закуски на новый годПраздничная компания. Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter