Баклажани, фаршировані грибами
- Баклажан 1 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби
- Яйце
- Сіль, перець
Баклажани розрізати уздовж на дві частини, залити солоною водою і дати постояти 20-30 хвилин, воду злити, і просушити. Вибрати з середини частину м'якоті, половинки обсмажити на сковороді. Цибулю дрібно нарізати, спасерувати на олії, з'єднати з дрібно нарубаними відвареними грибами, м'якоттю баклажанів і сирим яйцем, все перемішати, посолити і поперчити. Фаршем заповнити половинки баклажанів, укласти на змащене олією деко і запекти в духовці.
Рецепт торта из тыквы яблок и творогаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Как приготовить вкусный шашлык: торты без выпечки рецепты.
Кулинарный сайт поваренок руКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Немецкая кухня рецепты с фото вторые блюдаНемецкие пластиковые окна. Информация о немецких догах
recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter