Баклажани фаршировані

ДРУГІ СТРАВИ
868 Баклажани фаршировані
Фото - Баклажани фаршировані
інгредієнти:
  • Баклажан 6 шт.
  • Морква (велика) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Часник (великий) 8 зуб.

Баклажани фаршировані інгредієнти Відварюємо баклажани, кладемо їх під прес - нехай з них витече зайва рідина.

Баклажани фаршировані Моркву натираємо на дрібну тертку, цибулю дрібно нарізаємо, болгарський перець нарізаємо невеликими квадратиками, видавлюємо 4 зубчики часнику і все гарненько тушкуємо в олії на середньому вогні 15 хвилин.

фото Баклажани фаршировані Додаємо спеції: сіль, перець, базилік, кріп, петрушку, імбир.

Баклажани фаршировані Баклажан Баклажан розрізаємо уздовж, але не до кінця, і фаршируємо нашими овочами.

Баклажани фаршировані Морква Щільно укладаємо в каструльку.

Баклажани фаршировані Цибуля ріпчаста Готуємо маринад-заливку: рослинну олію розігріти в сотейнику, додати базилік, орегано, кмин, запашні італійські травички, сіль - 2 ст. л, цукор - 2 ст. л., оцтову есенцію - 1 ст. л. (не повна) і дрібно нарізаний часник. Доводимо до кипіння.

Баклажани фаршировані Перець болгарський Гарячим маринадом заливаємо наші баклажанчики (хто любить погостріше, можна додати перчик чилі або Табаско). Залишаємо наші баклажани промаринуватися на 3-4 дні при кімнатній температурі, вони повинні злегка заграти. Після закінчення часу зберігати в холодильнику.

www.recepti.biz.uaВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд

Банош рецептВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд

Вкусные рецепты салата с КурицейКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter