Баклажани фаршировані
- Баклажан 6 шт.
- Морква (велика) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Часник (великий) 8 зуб.
Відварюємо баклажани, кладемо їх під прес - нехай з них витече зайва рідина.
Моркву натираємо на дрібну тертку, цибулю дрібно нарізаємо, болгарський перець нарізаємо невеликими квадратиками, видавлюємо 4 зубчики часнику і все гарненько тушкуємо в олії на середньому вогні 15 хвилин.
Додаємо спеції: сіль, перець, базилік, кріп, петрушку, імбир.
Баклажан розрізаємо уздовж, але не до кінця, і фаршируємо нашими овочами.
Щільно укладаємо в каструльку.
Готуємо маринад-заливку: рослинну олію розігріти в сотейнику, додати базилік, орегано, кмин, запашні італійські травички, сіль - 2 ст. л, цукор - 2 ст. л., оцтову есенцію - 1 ст. л. (не повна) і дрібно нарізаний часник. Доводимо до кипіння.
Гарячим маринадом заливаємо наші баклажанчики (хто любить погостріше, можна додати перчик чилі або Табаско). Залишаємо наші баклажани промаринуватися на 3-4 дні при кімнатній температурі, вони повинні злегка заграти. Після закінчення часу зберігати в холодильнику.
www.recepti.biz.uaВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Банош рецептВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Вкусные рецепты салата с КурицейКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter