Баклажани фаршировані
- Баклажан 500 г
- Фарш (свинний) 300 г
- Помідор 250 г
- Цибуля 200 г
- Сир твердий 100 г
- Часник 4 зуб.
- Олія соняшникова
- Сіль, перець
Баклажани помити, розрізати вздовж на дві частини, ножем чи ложкою вибрати м'якоть.
Очищені баклажани посолити і залишити на півгодини, потім промити в холодній воді, щоб вони не гірчили.
М'якоть покласти в посудину з холодною водою на півгодини (щоб позбутися гіркоти і під час смаження баклажани будуть вбирати менше олії).
Цибулю і часник подрібнити.
Розігріти сковорідку і на олії обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору.
Додати фарш і добре обсмажити протягом 10 хв.
Помідори ошпарити окропом, очистити від шкірки і нарізати кубиками.
М'якоть баклажанів відтиснути від води і нарізати дрібними кубиками.
Коли фарш обсмажився, додати нарізані кубиками помідори і м'якоть баклажанів, посолити і поперчити.
Накласти фарш у половинки баклажанів.
Натерти сир на дрібній терці.
Посипати баклажани тертим сиром і випікати в розігрітій до 180 °С духовці протягом 30-35 хв.
При подачі прикрасити подрібненою зеленню петрушки чи кропу.
Салаты с перепелиными яйцами рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: салат белочка рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты тортов без выпечки с печеньемИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Французская кухня кулинарные рецепты. В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт.
www.recepti.biz.ua Домашний хлеб - рецепты
http://recepti.biz.ua рецепт торта медовика
Рецепт торт медовик форум. Рецепт медовик.
Майонез легкий тут
Майонез в домашних условиях. Домашнее приготовление майонеза без яиц.
Кулинарно-домашние сайты. Кулинарные сайты бюргера.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter