Баклажани фаршировані
- Баклажан 4 шт.
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Помідор 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Перець болгарський (паприка) 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
Очистити баклажани, шкірку з них зняти в смужку. Зробити надріз на животику і трохи серцевини видалити, щоб побільше фаршу помістилося. Обсмажити на олії.
Окремо приготувати фарш: дрібно нарізану цибулю і часник обсмажити. Додати також дрібно нарізані помідор, томатну пасту і перець. Потім додати м'ясо і зовсім небагато води, посолити і поперчити. Тушкувати, доки вода повністю не випарується.
Заповнити фаршем баклажани і поставити в розігріту духовку.
Рецепты тортов: рецепт торта бисквит с фруктами. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов
Рецепты с фото: рецепты пляцков с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter