Баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
797 Баклажани
Фото - Баклажани
інгредієнти:
  • Баклажан (довгі і без насіння) 2 шт.
  • Моцарела 200 г
  • Помідор (у власному соку, рідке пюре) 700 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Пармезан (натертий) 50 г
  • Олія оливкова

Баклажани алла парміджано інгредієнти Беремо баклажани (які попередньо нарізали вздовж і посипали дрібною сіллю, залишивши приблизно на годину), промиваємо під проточною водою і сушимо поверхню.

Баклажани алла парміджано Потім викладаємо на решітку і ставимо в духовку (180°С), доводимо до м'якості, перевіряючи виделкою. 

 

фото Баклажани алла парміджано У каструлю наливаємо трохи оливкової олії і нагріваємо її. Потім видавлюємо часник і негайно перемішуємо його з розпеченою олією (не підсмажувати). Залити відразу ж помідорним пюре.

Баклажани алла парміджано Баклажан Додати склянку води, якщо пюре дуже густе і варити хвилин 10-15.

Баклажани алла парміджано Моцарелла Коли баклажани стали м'якими, викласти їх в посуд (духовку не вимикати).

Нарізати моцарелу.

Баклажани алла парміджано Помідор Налити трохи олії і помідорного соусу в посудину, в якій будемо укладати шарами баклажани.

Баклажани алла парміджано Часник Викласти перший шар баклажанів, зверху шматочки моцарели і соус.

Баклажани алла парміджано Сіль Потім посипати пармезаном.

Баклажани алла парміджано Пармезан Викладати до тих пір, доки не наповниться посудина.

Баклажани алла парміджано Олія оливкова Поставити в духовку на 30 хвилин.

Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд

Рецепты тортов без выпечки. Торты без выпечки рецепты.

Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты.

Шашлык из свинины в майонезе. Майонез легкий.