Баклажани
- Баклажан (довгі і без насіння) 2 шт.
- Моцарела 200 г
- Помідор (у власному соку, рідке пюре) 700 мл
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Пармезан (натертий) 50 г
- Олія оливкова
Беремо баклажани (які попередньо нарізали вздовж і посипали дрібною сіллю, залишивши приблизно на годину), промиваємо під проточною водою і сушимо поверхню.
Потім викладаємо на решітку і ставимо в духовку (180°С), доводимо до м'якості, перевіряючи виделкою.
У каструлю наливаємо трохи оливкової олії і нагріваємо її. Потім видавлюємо часник і негайно перемішуємо його з розпеченою олією (не підсмажувати). Залити відразу ж помідорним пюре.
Додати склянку води, якщо пюре дуже густе і варити хвилин 10-15.
Коли баклажани стали м'якими, викласти їх в посуд (духовку не вимикати).
Нарізати моцарелу.
Налити трохи олії і помідорного соусу в посудину, в якій будемо укладати шарами баклажани.
Викласти перший шар баклажанів, зверху шматочки моцарели і соус.
Потім посипати пармезаном.
Викладати до тих пір, доки не наповниться посудина.
Поставити в духовку на 30 хвилин.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты любимых блюд
Рецепты тортов без выпечки. Торты без выпечки рецепты.
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты.
Шашлык из свинины в майонезе. Майонез легкий.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter