Баклажани
- Зелень
- Цибуля ріпчаста
- Йогурт (без добавок)
- Баклажан
- Сочевиця
- Перець чорний
- Яйце куряче
- Пиво
- Сік лимона
- Борошно
- Олія оливкова
Приготувати соус.
Зелень і цибулю дрібно нарізати, змішати з йогуртом, посолити, поставити на холод.
Баклажани нарізати на 15 кружечків товщиною приблизно 0,5 см, посолити з обох сторін, залишити на 20 хвилин. Потім обмити холодною водою і ретельно обсушити серветкою. Кожен шматочок обкачати в дрібно розмолотій сочевиці змішаній з перцем. З яєць, пива, лимонного соку і борошна з додаванням сочевиці, що залишилася, замісити тісто. Оливкову олію налити на дно форми, шматочки баклажанів вмочити в тісто й укласти у форму на один шар. Помістити в духову шафу на верхню решітку. Готувати 10 хвилин при температурі приблизно 180 градусів. Теплі баклажани викласти на тарілку, соус збити міксером, залити ним баклажани і негайно подати на стіл.
Крем для торта из йогурта и сметаныЭфирные масла, кремы
Праздничное новогоднее блюдоПраздничное агентство
Домашний хлеб рецепты http://recepti.biz.ua
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter