Баклажани

ДРУГІ СТРАВИ
679 Баклажани
Фото - Баклажани
інгредієнти:
  • Зелень
  • Цибуля ріпчаста
  • Йогурт (без добавок)
  • Баклажан
  • Сочевиця
  • Перець чорний
  • Яйце куряче
  • Пиво
  • Сік лимона
  • Борошно
  • Олія оливкова

Приготувати соус. 

Зелень і цибулю дрібно нарізати, змішати з йогуртом, посолити, поставити на холод.

Баклажани нарізати на 15 кружечків товщиною приблизно 0,5 см, посолити з обох сторін, залишити на 20 хвилин. Потім обмити холодною водою і ретельно обсушити серветкою. Кожен шматочок обкачати в дрібно розмолотій сочевиці змішаній з перцем. З яєць, пива, лимонного соку і борошна з додаванням сочевиці, що залишилася, замісити тісто. Оливкову олію налити на дно форми, шматочки баклажанів вмочити в тісто й укласти у форму на один шар. Помістити в духову шафу на верхню решітку. Готувати 10 хвилин при температурі приблизно 180 градусів. Теплі баклажани викласти на тарілку, соус збити міксером, залити ним баклажани і негайно подати на стіл.

Крем для торта из йогурта и сметаныЭфирные масла, кремы

Праздничное новогоднее блюдоПраздничное агентство

Домашний хлеб рецепты http://recepti.biz.ua

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter