Баклажанчики по-афганськи
- Баклажан 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Кефір 100 мл
- Олія рослинна
Баклажани миємо, чистимо, розрізаємо навпіл, а потім ще на 4 частини товщиною в 1 см. Пластини замочуємо в підсоленій воді на кілька хвилин. Потім дістаємо і промокаємо паперовим рушником.
Потім обсмажуємо на рослинній олії з двох сторін і викладаємо на серветку, щоб стік зайвий жир.
У тій же сковороді пасеруємо нарізану півкільцями цибулю до прозорості, потім додаємо помідори і викладаємо обсмажені баклажани. (Якщо помідори не дуже соковиті можна додати трохи води.) Все акуратно перемішуємо, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до мінімуму. Тушкуємо хвилин 15-20.
У кефір видавлюємо часник і ретельно розмішуємо. На тарілку викладаємо баклажани і поливаємо зверху кефіром.
Семена грибов вешенки купить - салат с белыми грибами.
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter