Баклажанчики "ПЕРЕМОГА"
- Грудка куряча 1 шт.
- Баклажани 1.5 кг
- Перeць болгарський (великий) 1 шт.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Приправa (Провансаль - сушений часник + петрушка)
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Рис 100 г
- Сир (Моцарела)
Баклажани помити, зрізати ніжки, розрізати уздовж. Чайною ложечкою вийняти м'якоть, щоб вийшли човники.
М'якоть нарізати на невеликі кубики. Скласти в дуршлак, гарненько посолити (навіть злегка пересолити), струсити і залишити на 2-3 години. Час від часу струшувати. Вони повинні випустити багато соку і злегка підсохнути.
У глибокому посуді закип'ятити воду, посолити. На 5-7 хвилин занурити в киплячу підсолену воду баклажанові кораблики і викласти на сито, стекти.
Курячі грудки відварити до готовності. Викласти і дати злегка охолонути. Розділити м'ясо на волокна. Посолити (бажано навіть злегка пересолити), поперчити за смаком. У останньому курячому бульйоні відварити рис до напівготовності. У глибокій мисці змішати курячі волокна з рисом.
У глибокому сотейнику розігріти олію. Її має бути багато. У киплячу олію викладати баклажанові кубики і обсмажувати, постійно помішуючи, на максимальному вогні до золотистого кольору.
Якщо сковорода не дуже велика, викладати невеликими порціями, щоб вони вільно плавали.
Обсмажені баклажани шумівкою викласти в миску з куркою та рисом.
Перець нарізати невеликими смужками і викласти в киплячу олію після баклажанів - обсмажувати протягом 3-4 хвилин, шумівкою викласти слідом за баклажанами.
Потім помідор нарізати на невеликі кубики, обсмажити там же не більше 1 хвилини і відправити слідом за перцем.
Коли рис, курка і всі обсмажені інгредієнти зустрінуться в одній мисці, добре перемішати їх, поки ще теплі. Солити не бажано, так як курка, і баклажани вже пересолені. Додати 2-3 чайні ложки сухої приправи "Провансаль". Якщо такої немає - сухі часник і петрушку.
Коли начинка трохи остигне, викласти її у човники, гарненько утрамбувавши. Поставити в духовку, розігріту до 200-230 градусів на 20-30 хвилин. Потім дістати і на кожен кораблик викласти брусочок сиру моцарела. Відправити назад в духовку до розплавлення сиру.
Кондитерские формы: кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.
Рецепты кухни великого поста recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с языка.
Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото.
Кулинарные рецепты вкусных салатов к свадебному столу тут
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter