Баклажанчики "ПЕРЕМОГА"

ДРУГІ СТРАВИ
836 Баклажанчики "ПЕРЕМОГА"
Фото - Баклажанчики
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Баклажани 1.5 кг
  • Перeць болгарський (великий) 1 шт.
  • Помідор (великий) 1 шт.
  • Приправa (Провансаль - сушений часник + петрушка)
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Рис 100 г
  • Сир (Моцарела)

Баклажанчікі Баклажани помити, зрізати ніжки, розрізати уздовж. Чайною ложечкою вийняти м'якоть, щоб вийшли човники.

 

Баклажанчікі М'якоть нарізати на невеликі кубики. Скласти в дуршлак, гарненько посолити (навіть злегка пересолити), струсити і залишити на 2-3 години. Час від часу струшувати. Вони повинні випустити багато соку і злегка підсохнути.

фото Баклажанчікі У глибокому посуді закип'ятити воду, посолити. На 5-7 хвилин занурити в киплячу підсолену воду баклажанові кораблики і викласти на сито, стекти.

 

Баклажанчікі Курячі грудки відварити до готовності. Викласти і дати злегка охолонути. Розділити м'ясо на волокна. Посолити (бажано навіть злегка пересолити), поперчити за смаком. У останньому курячому бульйоні відварити рис до напівготовності. У глибокій мисці змішати курячі волокна з рисом.

 

 

 

Баклажанчікі У глибокому сотейнику розігріти олію. Її має бути багато. У киплячу олію викладати баклажанові кубики і обсмажувати, постійно помішуючи, на максимальному вогні до золотистого кольору.

 

Якщо сковорода не дуже велика, викладати невеликими порціями, щоб вони вільно плавали.

Обсмажені баклажани шумівкою викласти в миску з куркою та рисом.

Перець нарізати невеликими смужками і викласти в киплячу олію після баклажанів - обсмажувати протягом 3-4 хвилин, шумівкою викласти слідом за баклажанами.

Потім помідор нарізати на невеликі кубики, обсмажити там же не більше 1 хвилини і відправити слідом за перцем.

Баклажанчікі Коли рис, курка і всі обсмажені інгредієнти зустрінуться в одній мисці, добре перемішати їх, поки ще теплі. Солити не бажано, так як курка, і баклажани вже пересолені. Додати 2-3 чайні ложки сухої приправи "Провансаль". Якщо такої немає - сухі часник і петрушку.

 

Баклажанчікі Коли начинка трохи остигне, викласти її у човники, гарненько утрамбувавши. Поставити в духовку, розігріту до 200-230 градусів на 20-30 хвилин. Потім дістати і на кожен кораблик викласти брусочок сиру моцарела. Відправити назад в духовку до розплавлення сиру.

 

 

Баклажанчікі

 

 

 

 

 

Кондитерские формы: кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.

Рецепты кухни великого поста recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с языка.

салаты с каперсами

Рецепты приготовления счастья - рецепты пошагово с фото.

Кулинарные рецепты вкусных салатов к свадебному столу тут

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото. Готовим со вкусом.

майонез без яиц

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter