Баклажанчики
645
інгредієнти:
- Баклажан
- Помідор
- Сир (російський, пошехонський) 200 г
- Зелень кропу
- Часник 2 зуб.
Ріжемо баклажани уздовж.
Вмочуємо в борошно, підсолюємо і обсмажуємо до золотавої скоринки в олії.
Помідор ріжемо скибочками. Натираємо на крупній тертці сир.
У майонез видавлюємо зубчик часнику.
Тепер все це складаємо.
Спочатку обмазуємо баклажан майонезом з часником, з краю кладемо скибочку помідора, сир і гілочку кропу. Загортаємо і кладемо на тарілку.
Так робимо всі обсмажені баклажани.
Здесьсалати на кожний день
Салат из брокколи с соусом. Салат из капусты брокколи с апельсином.
ТутВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі