Баклажан під шубкою
692
інгредієнти:
- Баклажан 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Кетчуп
- Сир плавлений 150 г
- Зелень (свіжа або сушена)
Баклажан ретельно миємо й ріжемо вздовж на 5 частин. Розкладаємо на деко.
Поверх розкладаємо тонкі часточки часнику.
Поверх робимо щось подібне до змійки з кетчупу. Краще тонко нарізані свіжі помідори.
Посипаємо тертим сиром.
Присипаємо свіжою або сушеною зеленню.
Кладемо в духовку і випікаємо при температурі 170 градусів доки з'явиться золотава скоринка.
Рецепты на праздничный стол: фото рецепты новогодних блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі