Баклажан і компанія
- Баклажан 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Огірок (маринований або солоний) 2 шт.
- Коріандр (у зернах) 15 шт.
- Сіль
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Перець чорний (крупного помелу)
Помити, обсушити й нарізати баклажани кружечками (ширина 0,5 см), замочити у підсоленій воді на півгодини. Моркву, перець і огірки нарізати соломкою. Коріандр у зернах розім’яти. Часник дрібно порубати.
На розігріту сковороду з олією викласти моркву. Обсмажити і протушкувати трохи.
Додати до моркви баклажани, тушкувати 15 хвилин.
Додати перець, тушкувати ще 5 хвилин.
Додати сіль, перець, огірки, часник і коріандр. Все добре перемішати, закрити кришкою, відключити плиту і дати настоятися хвилин 10.
Рецепты Приготовления: американские салаты рецепты. Таких салатов вы не еще ели.
Салаты с яблоками рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz Узнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Салат из редьки рецепт recepti.biz.ua
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter