Баклажан, фарширований грибами
- Баклажан (великий) 2 шт.
- Морква (велика) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці (великі) 10 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія соняшникова
- Перець чилі (мелений)
- Карі
- Базилік
- Кукурудза
- Перець бoлгарський
- Петрушка
Баклажани очистити від м'якоті.
Печериці краще купувати не розкриті, а в білій плівочці. Протерти вологою ганчіркою від землі (мити гриби не треба, тому що вони вберуть вологу і будуть кипіти, а не смажитися). Очистити від плівки і нарізати.
Обсмажити печериці, м'якоть баклажана, цибулю, моркву. У кінці смаження додати базилік (сушений). Гриби і овочі з'єднати. Поперчити, посолити і розбити в них яйця. Перемішати.
Заповнити баклажани.
Прикрити зверху. Загорнути у фольгу і поставити в духовку на 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Баклажани готові.
Рецепт ужина на скорую рукуРецепты и советы
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Закупка рецепты.
http://recepti.biz.ua рецепты блюд для праздничного ужина
Украинская кухняМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Рецепт салата мимоза с сыром. Мимоза салат рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter