Баклажан фарширований
- Баклажан 1 шт.
- Гриби 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сметана 1 ст.л.
- Олія оливкова
- Зелень
- Помідор
Баклажан нарізати на 4-5 частин і вирізати середину, залишаючи біля шкірки близько 3-5 мм.
Гриби дрібно нарізати, цибулю і залишки баклажана дрібно нашаткувати.
Обсмажити гриби, цибулю, баклажани на оливковій олії.
Коли все протушкується, посолити, поперчити і набити "шкірки", які лежали в підсоленій воді і поставити в мікрохвильову піч на 3-4 хвилини.
Подавати, прикрасивши зеленню і часточкою помідора, на верх баклажана покласти півложки сметани.
Поможем выйти замуж в Германию: кексы и маффины рецепты. Кондитерские формы.
Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
recepti.biz.uaНовости легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
ТутАмериканский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter