Бахши у мішку
- Печінка (бараняча) 500 г
- Баранина 500 г
- Сало курдючне 500 г
- Рис (узбецький) 1 кг
- Цибуля 1 шт.
- Кінза 650 г
- Зелень (базилік, петрушка, кріп) 1 пуч.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений 2 ч.л.
Пробланшувати печінку, нарізану тонкими смужками.
Нарізати дрібними шматочками печінку, м'ясо і курдючне сало.
Нарізати всю зелень дрібно.
Рис перебрати, промити, замочити (години на дві), знову промити. Цибулю нарізати півкільцями або кубиками.
З'єднати всі інгредієнти: рис, цибуля, м'ясо, печінка, зелень.
Посолити.
Поперчити.
Налити олію і ретельно перемішати.
Узяти мішечок.
Накласти у нього "фарш".
Утрамбувати у єдину масу, щоб вільного місця не залишалося, врахувавши наскільки при варінні розбухне рис, і наскільки увариться м'ясо та зелень. Зав'язати мішечок.
У каструлю із товстим дном і стінками (казан) налити гарячу воду (підсолити) і покласти на бік мішечок. Варити на повільному вогні годину.
Перевернути на інший бік і варити ще годину.
Вийняти, розв'язати, перемішати.
Викласти на тарілку і подати
Мішечок робити шириною не більше 20 см, можна 15 см.
Как приготовить вкусный шашлык - арахисовое масло рецепт с фото.
Рецепты приготовления счастья: рецепты пошагово с фото.
Купить майонез, цены: салати з майонезом. Салаты и закуски.
Пирог со шпинатом и яйцом по дюкануРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter