Бадимджан говурмаси
- Баклажан
- Цибуля ріпчаста
- Баранина
- Кислота лимонна
- Імбир (куркума)
- Сіль
- Перець чорний
- Масло топлене
Баклажани розрізати кружечками завтовшки в 1,5 см. Посолити як слід і дати відстоятися годину. Повинен вийти гіркий сік.
Промити і висушити баклажани, підсмажити на олії.
М'ясо порізати кубиками. Покласти у каструлю, додати трохи води (щоб трохи покрилося) і зварити до напівготовності. Додати сіль. Якщо буде збиратися пінка, зібрати її.
Порізати цибулю півкільцями і обсмажити на олії до прозорості. Додати зварене м'ясо і смажити доки колір цибулі стане золотим, при цьому часто перемішувати масу.
Викласти зверху баклажани. Окремо закип'ятити воду, у склянку додати 1 ч. ложку лимонної кислоти, 0,5 ч. л. імбиру, трохи солі і залити все окропом. Розчинити все у воді і зaлити рідиною страву. Поставити на слабкий вогонь. Накрити кришкою і протушкувати. Іноді дуже акуратно перевертати, щоб баклажани не пом'ялися і щоб кисленька рідина потрапляла на все м'ясо.
recepti.biz.uaЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт медовый с черносливом рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.
Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.
Печень рецепт на сковородеКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт вкусного праздничного салата. Рецепты салатов просто и вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter