Бадимджан говурмаси

ДРУГІ СТРАВИ
611 Бадимджан говурмаси
Фото - Бадимджан говурмаси
інгредієнти:
  • Баклажан
  • Цибуля ріпчаста
  • Баранина
  • Кислота лимонна
  • Імбир (куркума)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Масло топлене

Бадимджан говурмаси інгредієнти Баклажани розрізати кружечками завтовшки в 1,5 см. Посолити як слід і дати відстоятися годину. Повинен вийти гіркий сік.

Промити і висушити баклажани, підсмажити на олії.

Бадимджан говурмаси М'ясо порізати кубиками. Покласти у каструлю, додати трохи води (щоб трохи покрилося) і зварити до напівготовності. Додати сіль. Якщо буде збиратися пінка, зібрати її.

Порізати цибулю півкільцями і обсмажити на олії до прозорості. Додати зварене м'ясо і смажити доки колір цибулі стане золотим, при цьому часто перемішувати масу.

Викласти зверху баклажани. Окремо закип'ятити воду, у склянку додати 1 ч. ложку лимонної кислоти, 0,5 ч. л. імбиру, трохи солі і залити все окропом. Розчинити все у воді і зaлити рідиною страву. Поставити на слабкий вогонь. Накрити кришкою і протушкувати. Іноді дуже акуратно перевертати, щоб баклажани не пом'ялися і щоб кисленька рідина потрапляла на все м'ясо.

recepti.biz.uaЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

домашний хлеб рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - торт медовый с черносливом рецепт. Торт В Мультиварке Рецепты.

Рецепты варенья и джемов с фото - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.

Печень рецепт на сковородеКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепт вкусного праздничного салата. Рецепты салатов просто и вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter