Бабусині шнурки
- М´ясо (свинина) 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Борошно 500 г
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Лавровий лист
- Сало 150 г
- Картопля 5 шт.
М'ясо нарізати, обсмажити на олії, додати цибулю, моркву, усе добре обсмажити і додати часник.
Картоплю нарізати кружечками, не дуже товсто, і розкласти акуратно на м'ясо.
Приготувати тісто (шнурки): у борошно розбити яйце, посолити, додати води, замісити тісто, дати йому трохи відпочити. Нарізати сало і цибулю, все обсмажити на сковороді. Дати охолонути салу, розкачати тісто тонким шаром, дуже тонким. На розкачане тісто викласти сало, воно буде начинкою, скрутити тісто у ковбаску, кінчики сильно притиснути. Нарізати ковбаску у рулетики і викласти їх на картоплю, усе залити водою, посолити, поперчити і тушкувати хвилин 20-25.
Картошка В Мультиварке Рецепты: украинская выпечка рецепты с фото.
Наборы для барбекю и гриля - приготовление блюд на электрогриле.
Кофейня шоколадница торт медовик здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter