Бабаганнуж
625
інгредієнти:
- Баклажан 500 г
- Часник 8 зуб.
- Перець болгарський
- Сік лимонний
- Сіль
Баклажани миємо, запікаємо в духовці або на вугіллі, грилі.
Готові баклажани поділяємо навпіл.
За допомогою ложки прибираємо м'якоть.
М'якоть подрібнюємо у блендері або просто рубаємо ножем чи давимо виделкою.
Часник подрібнюємо, додаємо в м'якоть, туди ж лимонний сік, перець, сіль. Все ретельно перемішуємо.
Викладаємо на тарілку, поливаємо олією, прикрашаємо свіжими або солоними овочами, зеленню.
Мультиварка Philips: рецепти святкових закусок.
Салат из картошки моркови и свеклыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Эксклюзивные торты на заказ - новые рецепты тортов с фото.
Фильм американская кухня http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі