Азу в горщику
- Картопля 8 шт.
- М´ясо (свинна вирізка) 400 г
- Огірок (маринований та солоний) 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний (горошком) 6 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Соус (майонез + кетчуп) 6 ст.л.
- Томатна паста (густа) 2 ч.л.
Солоні огірки порізати на дрібні кубики, а мариновані потерти на середній тертці. Викласти їх на дно горщиків. М'ясо порізати на кубики і обсмажити на сковороді протягом 5 хвилин на великому вогні, додавши олію. У кінці смаження м'ясо злегка посолити і поперчити. Викласти м'ясо на огірки, якщо виділилася вода, то разом з нею. На м'ясо полити 3 ложки соусу (майонез і кетчуп у рівних пропорціях), покласти по лавровому листку, по 3 горошини перцю і посипати сушеним кропом.
Потім нарізати цибулю півкільцями, моркву натерти на середній тертці. Все це обсмажити на середньому вогні протягом 3 хвилин до золотистого кольору і викласти в горщики. Присипати засмажку невеликою кількістю універсальної приправи, типу Вегетта.
Потім очистити і нарізати картоплю на невеликі кубики, обсмажити її на великому вогні 5 хвилин і в кінці смаження щедро посипати меленим перцем чилі. Перекласти її в горщики і залити томатною водою. Для цього розбавити в 150 мл води 2 ч. ложки пасти. Накрити кришкою горщики і відправити в нагріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Дрібно нарізати чилі і за 5 хвилин до кінця приготування додати його в горщики. Можна додати тертий сир.
Украинская кухня доставка Харьковукраинская кухня доставка
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты новинки рецепты. Рецепты Приготовления.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарный сайт 7 sayПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Готовим со вкусом: новогодние праздничные блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter